Şeful secţiei UPU a Spitalului Judeţean Ilfov, răpus de coronavirus. Medicul a murit chiar în spitalul la care a lucrat

  • Medicul Gheorghe Cuculici, şeful secţiei UPU a Spitalului Judeţean Ilfov, a fost răpus de coronavirus.
  • El a murit în noaptea de duminică spre luni chiar în spitalul la care a lucrat.
5325 afișări
Imaginea articolului Şeful secţiei UPU a Spitalului Judeţean Ilfov, răpus de coronavirus. Medicul a murit chiar în spitalul la care a lucrat

Şeful secţiei UPU a Spitalului Judeţean Ilfov, răpus de coronavirus. Medicul a murit chiar în spitalul la care a lucrat

Medicul Gheorghe Cuculici, şeful UPU de la Spitalul Judeţean Ilfov, a murit din cauza Covid 19. Anunţul a fost făcut pe Facebook de colegii din domeniul sanitar care au povestit că medicul s-a luptat cu virusul aproximativ o lună şi jumătate.

„Medicul Gheorghe Cuculici a murit noaptea trecută din cauza noului coronavirus, după ce a stat internat aproximativ o lună şi jumătate la Spitalul Judeţean Ilfov. Între timp, medicul a fost externat, însă starea lui de sănătate s-a înrăutăţit şi a fost internat din nou la secţia de Terapie Intensivă. Din păcate, boala i-a afectat atât de tare plămânii, încât medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa”, scrie pe Facebook.

Un mesaj de condoleanţe a transmis şi Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă.

„Suntem profund îndureraţi de trecerea în nefiinţă a medicului George Cuculici, şeful secţiei UPU din cadrul Spitalului Judeţean Ilfov. Dedicat trup şi suflet meseriei de a salva, domnul doctor George Cuculici a fost unul dintre acei remarcabili profesionişti, pentru care viaţa fiecărui om, cu adevărat conta. Devotamentul, grija pentru oameni dar şi preocuparea constantă de autocunoştere au devoalat imaginea palpabilă a unui adevărat salvator. După o luptă grea timp de mai bine de o lună, cu noul Coronavirus, inima domnului doctor, a cedat. Drum lin către Cer, domnule doctor!”, scrie în mesajul Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

De la începutul pandemiei, aproximativ o sută de cadre medicale şi-au pierdut viaţa din cauza Covid 19.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici