Video Senatorul PNL Vergil Chiţac, infectat cu virusul 2019-nCoV, a participat la o petrecere cu 400 de femei | VIDEO

  • Încă 4 cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus au fost confirmate vineri, toate la Constanţa.
  • Printre bolnavi este şi senatorul PNL, Vergil Chiţac, candidat la Primăriea Constanţa.
7038 afișări

Grupul de Comunicare Strategică a confirmat vineri existenţa altor 4 cazuri de coronavirus în România, în Constanţa.

Printre bolnavi se află şi un senator PNL, Vergil Chiţac, candidat la Primăriea Constanţa, în vârstă de 57 de ani, potrivit unor surse politice ale MEDIAFAX.

Acesta a fost la o reuniune NATO la Bruxelles în perioada 17-19 februarie.

Celalalte persoane infectate sunt asistentul personal al senatorului, un bărbat de 51 ani, fiul acestuia, în vârstă de 34 de ani şi soţia lui, de 56 de ani.

Cei patru sunt în autoizolare acasă şi vor fi transportaţi la secţia de boli infecţioase din Spitalul judeţean.

„Constat că s-a creat o adevărată isterie în plan social vizavi de o aşa zisă infectare a mea cu Coronavirus. Informaţia vine exact pe fondul votului din Parlament de astăzi, pentru învestirea Guvernului Cîţu. Este adevărat că ieri am anunţat că nu pot participa la vot pentru că sufăr de o răceală şi voi rămâne acasă. Totuşi, nu ştiu în ce context colegii din Parlament au tras de la sine concluzia că sunt suspect de Coronavirus şi au făcut public acest lucru. Menţionez că sunt sub medicaţie de două zile şi nu am simptome de Coronavirus. Totuşi, pentru a înlătura orice suspiciune, am solicitat efectuarea unui test şi vă voi ţine la curent”, scria senatorul joi pe Facebook.

Până acum, la nivel naţional, au fost confirmate 68 de cazuri de cetăţeni infectaţi cu virusul COVID – 19 (coronavirus).

 

Senatorul PNL din Constanţa Vergil Chiţac confirmat cu noul coronavirus a participat, de 8 martie, la o petrecere cu aproximativ 400 de femei din comunitatea musulmană.

Pe Facebok există şi o fotografie cu senatorul participând la acest eveniment organizat de Uniunea Culturală a Tătarilor din România cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeilor.

Organizatorul petrecerii, Fildis Reşit, preşedintele Uniuniunii Culturale a Tătarilor din România, a declarat pentru MEDIAFAX că a intrat în autoizolare în momentul în care a aflat că senatorul liberal a fost depistat pozitiv şi că urmează să anunţe autorităţile.

De asemenea, acesta a precizat că urmează să ia legătura cu femeile care au participat la eveniment pentru a le transmite situaţia.

Sursa FOTO: Facebook Fildis Reşit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici