Spania anunţă 18 noi cazuri de infectare cu coronavirus

Fernando Simon, coordonatorul pentru situaţii de urgenţă din cadrul Ministerului Sănătăţii de la Madrid, a anunţat, vineri, 18 noi cazuri de infectare cu coronavirus în Spania, astfel că numărul total de persoane infectate se ridică acum la 32, potrivit CNN.

2300 afișări
Imaginea articolului Spania anunţă 18 noi cazuri de infectare cu coronavirus

Spania anunţă 18 noi cazuri de infectare cu coronavirus

Dintre acestea, 29 s-au îmbolnăvit după ce au călătorit în zone din străinătate în care există focare. Ceilalţi trei nu au călătorit recent în zonele afectate şi nu este clar de unde au contactat virusul.

Simon a mai anunţat că 130 dintre persoanele aflate în interiorul hotelului Costa Adeje Palace din Tenerife vor putea să părăsească clădirea, deoarece că nu au intrta în contact cu cele patru persoane care au fost testate pozitiv.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici