Teste rapide gratuite pentru coronavirus pentru toate persoanele din Anglia. Când va începe programul

  • Toată lumea din Anglia trebuie să aibă acces la două teste rapide de coronavirus pe săptămână.
  • Programul iniţiat de guvern va începe vineri, 9 aprilie.
  • Kituri lecare pot oferi rezultate în aproximativ 30 de minute, vor fi disponibile gratuit la punctele de testare, farmacii şi prin poştă.
936 afișări
Imaginea articolului Teste rapide gratuite pentru coronavirus pentru toate persoanele din Anglia. Când va începe programul

Foto: Profimedia

Toată lumea din Anglia trebuie să aibă acces la două teste rapide de coronavirus pe săptămână începând de vineri, în cadrul unui program de testare iniţiat de guvern, relatează BBC.
 
Kituri lecare pot oferi rezultate în aproximativ 30 de minute, vor fi disponibile gratuit la punctele de testare, farmacii şi prin poştă.
 
Elevii şi familiile acestora, dar şi cei care merg la serviciu primesc încă de la îbceputul anului testele de coronavirus.
 
Secretarul pentru sănătate a spus că planul va ajuta la eliminarea viitoarelor focare de Covid-19, însă sunt şi persoane care critică sistemul şi spun că riscă să ducă la o risipă de bani „scandaloasă”.
 
Pe măsură ce continuăm să facem progrese în programul nostru de vaccinare şi cu foaia noastră de parcurs, relaxând cu atenţie restricţiile în curs, testarea rapidă regulată este şi mai importantă pentru a ne asigura că aceste eforturi nu sunt irosite," a spus premierul Boris Johnson.
 
Boris Johnson se va întâlni cu cabinetul său pentru a semna următoarea etapă de relaxare a restricţiilor în Anglia, care înseamnă redeschiderea magazinelor neesenţiale, iar puburile şi restaurantele vor începe să servească în aer liber începând cu 12 aprilie.
 
De asemena, premierul urmează să prezinte planurile pentru paşapoartele coronavirus pentru a permite evenimentelor de audienţă în masă să aibă loc în lunile următoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici