Tom Hanks şi soţia sa, Rita Wilson, au fost diagnosticaţi cu noul coronavirus. Anunţul făcut de actor pe Instagram

Actorul Tom Hanks spune că el şi soţia sa, Rita Wilson, au fost diagnosticaţi cu noul coronavirus, potrivit CNN.

11710 afișări
Imaginea articolului Tom Hanks şi soţia sa, Rita Wilson, au fost diagnosticaţi cu noul coronavirus. Anunţul făcut de actor pe Instagram

Sursa: Profimedia Images

Printr-o postare pe Instagram, Tom Hanks şi-a anunţat urmăritorii de pe reţeaua socială că se afla în Australia, alături de soţia sa, în momentul în care au fost testaţi.

„Bună, tuturor! Sunt împreună cu Rita în Australia. Ne simţeam puţin obosiţi, de parcă am fi răcit. În plus, aveam dureri musculare. Pe Rita o deranjau frisoanele şi febra”, a spus actorul. „Am fost testaţi pentru coronavirus şi rezultatul a ieşit pozitiv pentru amândoi. Ce este de făcut acum?”. Fotografia care însoţeşte mesajul este sugestivă, înfăţişând o mănuşă chirurgicală folosită.

Tom Hanks, născut în 1956, a câştigat de două ori premiul Oscar pentru cel mai bun actor. A devenit cunoscut pentru rolurile pe care le-a jucat în comedii „Bosom Buddies” (1980), „Vreau să fiu mare/ Big” (1988), „Nopţi albe în Seattle/ Sleepless in Seattle” (1993). Consacrarea i-au adus-o rolurile dramatice precum cel din „Forrest Gump” (1994), „Salvaţi soldatul Ryan/ Saving Private Ryan” (1998), „Naufragiul/ Cast Away” (2000), „Căpitanul Phillips/ Captain Phillips” (2013).

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici