Sancţionat pentru încălcarea restricţiilor chiar şi după deces. Un bărbat din Râşnov, mort de doi ani, a fost „prins” fără declaraţie după ora 23

  • Un bărbat care a murit în urmă doi ani a fost sancţionat de poliţiştii locali din Râşnov pentru că a ieşit pe stradă după ora 23.00 fără declaraţie pe propria răspundere.
  • Autorităţile locale susţin că este vorba despre o eroare, defunctul fiind confundat cu fratele său.
3289 afișări
Imaginea articolului Sancţionat pentru încălcarea restricţiilor chiar şi după deces. Un bărbat din Râşnov, mort de doi ani, a fost „prins” fără declaraţie după ora 23

Incidentul s-a întâmplat în ianuarie, iar procesul verbal a ajuns la domiciliul familiei decedatului zilele trecute. Asociaţia pentru SIguranţă Urbană şi Mediere (ASUM) Braşov a publicat documentul în care scrie că „în seara zilei de 23 ianuarie 2021, la ora 23.20, a fost surprins pe strada Vlad Ţepeş fără a deţine asupra sa declaraţia pe propria răspundere, încălcând prevederile Legii 55/2020.”

Primăria din oraşul Râşnov susţine că este vorba despre o eroare, bărbatul decedat fiind confundat cu fratele său.

„În primul rând nu este vorba despre o amendă ci despre un averisment. Datele de identificare (CNP, adresa) ale persoanei avertizate sunt cele corecte. În momentul în care agentul Poliţiei Locale a completat numele şi prenumele persoanei în cauză s-a produs o eroare materială. Mai exact, la prenume a fost trecut fratele celui oprit de agenţi, care a decedat în 2019. Agentul îi cunoştea pe cei doi, care erau fraţi şi de aceea s-a produs greşeala respectivă”, au anunţat, pe Facebook, reprezentanţii Primăriei Râşnov.

Autorităţile au solicitat efectuarea unei anchete interne. Agentul Poliţiei Locale Râşnov va fi audiat în cadrul comisiei de disciplină şi ar putea fi sancţionat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici