Un cuplu celebru de la Hollywood s-a despărţit din pricina vaccinului. Ea susţine că serul introdus în corp conţine organisme care produc boli grave

Între Jason Momoa şi Lisa Bonet, care erau împreună de 16 ani, dragostea s-a încheiat din cauza poziţiilor ei împotriva vaccinării.

16275 afișări
Imaginea articolului Un cuplu celebru de la Hollywood s-a despărţit din pricina vaccinului. Ea susţine că serul introdus în corp conţine organisme care produc boli grave

Un cuplu celebru de la Hollywood s-a despărţit din pricina vaccinului. Ea susţine că serul introdus în corp conţine organisme care produc boli grave

După 16 ani de relaţie şi după ce au fost aleşi unul dintre cele mai romantice cupluri de la Hollywood, Jason Momoa şi Lisa Bonet au decis să se despartă.

Anunţul a venit la mijlocul lui ianuarie 2022, printr-o postare pe Instagram, fără a fi explicate motivele rupturii. Potrivit zvonurilor publicate de marile reviste americane, cearta între cei doi ar fi plecat de la vaccinul anti-Covid. Actriţa în vârstă de 54 de ani, vedetă a serialului „The Robinsons”, se opune cu vehemenţă vaccinării.

Bonet ar fi susţinut în faţa fostului ei soţ şi a tuturor prietenilor săi idee că medicamentul ar introduce în sânge organisme artificiale care ar putea duce la boli grave.

În schimb, Momoa s-a declarat public, în repetate rânduri, şi în favoarea vaccinului. Momentan, cei doi nu au confirmat, dar nici măcar nu au infirmat aceste zvonuri.

Momoa şi Bonet s-au căsătorit la sfârşitul anului 2017 şi au un fiu şi o fiică (Son Nakoa-Wolf şi Lola), în vârstă de 13 şi 14 ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici