UPDATE 20 de persoane infectate cu COVID19, la Centrul de îngrijiri din Răchiţi, Botoşani

  • La centrul de îngrijiri din Răchiţi sunt 19 bătrâni şi 10 cadre medicale
  • Testările au fost făcute marţi dimineaţă
  • În urma testării, 20 de persoane au fost confirmate cu COVID-19
308 afișări
Imaginea articolului UPDATE 20 de persoane infectate cu COVID19, la Centrul de îngrijiri din Răchiţi, Botoşani

6 bătrâni şi două cadre medicale de la un centru de îngrijiri din Botoşani, confirmaţi cu COVID 19

UPDATE Ora 21.30 /// 20 de persoane infectate cu COVID19, la Centrul de îngrijiri din Răchiţi, Botoşani 

16 bătrâni şi 4 cadre medicale de la Centrul de îngrijiri din comuna Răchiţi, judeţul Botoşani au fost confirmate marţi seară cu infecţia cu noul coronavirus, au anunţat reprezentanţii Prefecturii Botoşani. 

„În aceste condiţii, s-a dispus internarea lor, demararea anchetei epidemiologice şi efectuarea dezinfecţiei  spaţiului respectiv. Focarul a fost raportat la Institutul Naţional de Sănătate Publică.", a anunţat marţi seară Centrul Judeţean de Comunicare Botoşani. 
 
 
Ştire ora 20:54

29 de persoane din centrul de îngrijiri din comuna Răchiţi, judeţul Botoşani au fost testate marţi dimineaţă, aşa cum prevede Ordonanţa militară numărul 8. 
 
6 bătrâni şi două cadre medicale de la un centru de îngrijiri din Botoşani au fost confirmaţi cu COVID 19.  
 
„Acolo sunt 19 persoane asistate şi 10 cadre medicale. Deocamdată avem rezultatele pentru 6 persoane asistate, bătrâni şi două cadre medicale  confirmate, care au fost şi internate în unităţi spitaliceşti.", a declarat pentru Mediafax Dan Nechifor, prefectul judeţului Botoşani. 
 
Starea celor internaţi este una bună. Potrivit prefectului, centrul de îngrijiri este privat. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici