Video. Urşii panda dintr-o grădină zoologică din Canada sunt trimişi cu avionul în China natală

  • Lipsa aprovizionării cu hrană cauzată de Covid-19 la grădina zoologică din Calgary a făcut ca urşii panda să fie relocaţi
  • Un avion va transporta animalele exotice înapoi în China
  • După 10 ani de captivitate, cei doi urşi panda se reîntorc acasă
189 afișări
Imaginea articolului Video. Urşii panda dintr-o grădină zoologică din Canada sunt trimişi cu avionul în China natală

Sursa foto: profimedia

Grădina zoologică din Calgary, Canada, a rămas fără resurse de hrană pentru cei doi urşi panda rezidenţi. Autorităţile chineze şi canadiene au conlucrat pentru a oferi animalelor pe cale de dispariţie o nouă casă.

Urşii panda se hrănesc exclusiv cu bambus şi consumă între 40 şi 90 de kilograme pe zi. Cum liniile de aprovizionare au fost tăiate de pandemia în curs, hrănirea perechii de ursuleţi a devenit tot mai dificilă.

Climatul Canadei nu permite creşterea pe termen lung a plantei mult râvnite, astfel că autorităţile s-au decis să le ofere o viaţă mai bună urşilor cu hrană din belşug.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici