Zborurile cu a opta tranşă de vaccin Pfizer BioNTech către România au fost anulate

  • Tranşa a opta de vaccin Pfizer/BionNTech va ajunge în România cu întârziere
  • 163.800 de doze ar fi trebuit să ajungă pe aeroporturile din Bucureşti, Cluj-Napoca şi Timişoara, dar avioanele nu au putut decola de la Leipzig, din cauza zăpezii.
15415 afișări
Imaginea articolului Zborurile cu a opta tranşă de vaccin Pfizer BioNTech către România au fost anulate

Zborurile cu a opta tranşă de vaccin Pfizer BioNTech către România au fost anulate

Transportul de vaccin Pfizer a fost anulat luni dimineaţă, după ce avioanele nu au putut decola de pe aeroportul din Leipzig din cauza vremii extreme din Europa centrală. 

În consecinţă, tranşa a opta de vaccin Pfizer/BionNTech va ajunge în România cu întârziere. 163.800 de doze ar fi trebuit să ajungă pe aeroporturile din Bucureşti, Cluj-Napoca şi Timişoara, dar avioanele nu au putut decola de la Leipzig, din cauza zăpezii.

Gabriel Dina, director de programe la Pfizer România, a transmis că discută cu DHL pentru a afla care este planul de urgenţă şi când va ajunge vaccinul în România.

Vaccinurile trebuiau să ajungă pe aeroporturile din Otopeni, Cluj-Napoca şi Timişoara.

Ştire în curs de actualizare

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici