450 de expozanţi la Târgul Gaudeamus

Ediţia a XIV-a a Târgului de carte Gaudeamus, care se deschide luni, la Pavilionul Central Romexpo din Bucureşti, va găzdui anul acesta aproximativ 450 de expozanţi, beneficiind de un buget de aproximativ 500.000 de euro, a declarat pentru MEDIAFAX Vladimir Epstein, directorul târgului.

1 afișare
Imaginea articolului 450 de expozanţi la Târgul Gaudeamus

450 de expozanţi la Târgul Gaudeamus

Cei circa 450 de expozanţi reprezintă o creştere de aproximativ 10% faţă de anul trecut, a prezicat Epstein.

Organizatorii speră ca ediţia de anul acesta a târgului să înregistreze şi o creştere a numărului de vizitatori faţă de anul trecut (92.000 de vizitatori), bazându-se în parte şi pe campania de promovare a evenimentului.

Intrarea la târg se va face pe bază de bilet, care are preţul stabilit de 3 lei. De la plata biletelor sunt exceptaţi elevii, studenţii, pensionarii, membrii uniunilor scriitorilor şi cadrele didactice. Banii încasaţi vor fi utilizaţi, sub supravegherea Radio România, organizator al evenimentului, pentru finanţarea unor debuturi literare şi pentru traducerea lucrărilor unor scriitori români în limbi de circulaţie internaţională.

De asemenea, biletele de intrare vor constitui totodată şi bilete pentru Tombola Gaudeamus. Câştigătorii celor trei premii (un autoturism Dacia Logan, un laptop şi un aparat de radio cu CD player) vor fi desemnaţi prin tragerea la sorţi care va avea loc duminică, 25 noiembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici