A murit Barbara Mastroianni, fiica celebrului Marcello Mastroianni

Designerul de costume Barbara Mastroianni, fiica unuia dintre cei mai cunoscuţi actori italieni, Marcello Mastroianni, şi a primei soţii a acestuia, Flora Carabella, a încetat din viaţă la vârsta de 66 de ani, la Roma, anunţă publicaţia Il Giornale.

3063 afișări
Imaginea articolului A murit Barbara Mastroianni, fiica celebrului Marcello Mastroianni

A murit Barbara Mastroianni, fiica celebrului Marcello Mastroianni

Barbara Mastroianni se afla în spital din cauza unui cancer la plămâni, o afecţiune cu care se lupta de mai mulţi ani. În ultimele momente, alături de ea a fost Chiara Mastroianni, sora sa vitregă din relaţia pe care Marcello Mastroianni a avut-o cu Catherine Deneuve.

Barbara Mastroianni a realizat costumele pentru producţii cinematografice precum "E la Nave va", de Federico Fellini, "Buone Notizie", de Elio Petri, şi "La nuit de Varenne", de Ettore Scola.
Era cunoscută pentru timiditatea sa şi a ales să trăiască în discreţie, specializându-se ulterior în proiectarea mobilei.

La înmormântare, care a avut loc sâmbătă, au participat Catherine Deneuve, alături de Chiara, precum şi cântăreţul italian Renato Zero.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici