Academie de teatru itinerantă cu Andrei Şerban

Asociaţia Ecumest organizează, între 1 şi 9 iulie, atelierul-pilot din cadrul proiectului "Academie de teatru itinerantă cu Andrei Şerban", consacrat tinerilor actori interesaţi să lucreze cu faimosul regizor.

2 afișări

Proiectul aduce împreună tineri actori care vor lucra în format de laborator sub îndrumarea lui Andrei Şerban, în cadrul unor sesiuni anuale organizate în locuri diferite din ţară şi din străinătate, informează asociaţia.

Scopurile acestei academii itinerante sunt stimularea experimentului şi a cercetării artistice şi conectarea la tipuri diferite de contexte artistice şi de culturi teatrale.

Atelierul se va desfăşura la Plopi (jud. Cluj), într-un spaţiu ce aparţine Fundaţiei Ars Pedagogica din Cluj, iar actorii participanţi provin de la teatre din Bucureşti, Cluj, Sibiu, Timişoara, Târgu Mureş, Târgovişte.

Proiectul este sprijinit financiar de Administraţia Fondului Cultural Naţional şi de Institutul Cultural Român.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici