Actorii din Harry Potter se întorc la Hogwarts pentru a marca cea de-a 20-a aniversare a primului film

  • Vedetele din Harry Potter şi Piatra Filozofală, Daniel Radcliffe şi Emma Watson, discută despre "unde a început magia" în cadrul unei emisiuni speciale HBO Max.
  • Distribuţia originală a seriei Harry Potter se va reuni la 20 de ani de la lansarea primului film.
  • O emisiune specială HBO Max intitulată "Return to Hogwarts" va fi lansată pe 1 ianuarie 2022, a anunţat reţeaua de televiziune.
2882 afișări
Imaginea articolului Actorii din Harry Potter se întorc la Hogwarts pentru a marca cea de-a 20-a aniversare a primului film

Actorii din Harry Potter se întorc la Hogwarts pentru a marca cea de-a 20-a aniversare a primului film

Daniel Radcliffe, Rupert Grint şi Emma Watson se vor alătura regizorului american Chris Columbus pentru a discuta despre filme şi a explora în profunzime crearea lor, potrivit The Guardian.

Ediţia specială va invita fanii "într-o călătorie magică prin una dintre cele mai iubite francize cinematografice din toate timpurile", a precizat HBO Max.

Programul a fost anunţat la exact 20 de ani de la lansarea în SUA a primului film, Harry Potter şi Piatra Filozofală, pe 16 noiembrie 2001.

Un trailer de 52 de secunde a prezentat clipuri din câteva dintre filmele de renume mondial şi a promis că "distribuţia legendară" se va întoarce "acolo unde a început magia".

Trio-ului i se vor alătura Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Imelda Staunton şi Tom Felton.

Promovând trailerul, Felton, care l-a interpretat pe răufăcătorul cu părul blond Draco Malfoy, i-a avertizat pe fani să ţină minte data. „Aşa arată balul de sfârşit de an şcolar?", a scris el pe Twitter. „Marcaţi-vă în calendar pentru Ziua Anului Nou ReturnToHogwarts, streaming pe hbomax x”.

Matt Lewis, cunoscut pentru interpretarea nefericitului Neville Longbottom în serial, a postat: „În această zi de Anul Nou... reunim trupa din nou".

Producătorul executiv, Casey Patterson, a declarat: „Există magie în aer aici, cu această distribuţie incredibilă, în timp ce toţi se întorc acasă, pe platourile originale de la Hogwarts, unde au început acum 20 de ani. Entuziasmul este palpabil, în timp ce se pregătesc să îşi conducă fanii într-o călătorie foarte specială şi personală, prin realizarea acestor filme incredibile”.

Acest lucru vine în contextul în care Radcliffe a povestit într-un documentar BBC, care marchează de asemenea 20 de ani de la primul film, bucuria sa că mulţi oameni se uită la filmele Harry Potter când sunt "mahmuri".

În vârstă de 32 de ani, actorul a spus: „Momentul din viaţa celor mai mulţi oameni în care l-au descoperit a însemnat că are un loc incredibil de important în copilăria multor oameni, iar aceştia încă se simt foarte protectori faţă de el. Unul dintre destinele mele preferate, pe care nu ni l-am fi putut imagina vreodată pentru filmele Harry Potter, dar pe care mi l-au spus mai mulţi prieteni, este că sunt fantastice atunci când oamenii sunt mahmuri şi se simt foarte prost cu ei înşişi. Pur şi simplu se vor uita la câteva filme unul după altul şi îi va duce într-un loc de căldură şi confort. Asta este atât de drăguţ pentru mine. Acesta este efectul real pe care un film îl poate avea asupra vieţii cuiva. Cred că este minunat".

În cadrul documentarului, ca parte a emisiunii Movies With Ali Plumb, Radcliffe i-a adus, de asemenea, un omagiu scriitoarei JK Rowling, care a extins universul Potter pentru a include seria de filme Fantastic Beasts, cu Eddie Redmayne în rolul principal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici