Actorul Christian Oliver a murit într-un accident de avion în Caraibe, împreună cu cele două fiice

Actorul Christian Oliver a murit într-un accident de avion în Caraibe, împreună cu cele două fiice ale sale.

6656 afișări
Imaginea articolului Actorul Christian Oliver a murit într-un accident de avion în Caraibe, împreună cu cele două fiice

Sursa foto: AP

Actorul american de origine germană Christian Oliver, care a jucat în filme alături de Tom Cruise şi George Clooney de-a lungul unei cariere de 30 de ani, a murit alături de cele două fiice ale sale, joi, într-un accident de avion în largul unei insule din Caraibe, notează The Guardian.

Oliver, care s-a născut Christian Klepser, şi fiicele sale erau pasageri la bordul unui avion monomotor care a decolat de pe un aeroport din Bequia, o mică insulă aparţinând naţiunii Saint Vincent şi Grenadine, potrivit autorităţilor.

Avionul - care se îndrepta spre St Lucia, aflată în apropiere - a întâmpinat dificultăţi nespecificate la câteva momente după ce a început zborul şi apoi s-a prăbuşit în mare.

Militarii au reuşit să recupereze cele patru trupuri ale persoanelor aflate la bordul avionului.

Oliver, în vârstă de 51 de ani, fiicele sale Annik şi Madita Klepser, în vârstă de 10 şi, respectiv, 12 ani, şi pilotul şi proprietarul avionului, Robert Sachs, au fost declaraţi morţi la faţa locului de către personalul medical, a precizat poliţia.

Accidentul mortal de joi a atras o avalanşă de condoleanţe pentru familia şi prietenii regretatului actor, care terminase de filmat ultimele scene pe platoul de filmare al unui viitor film intitulat Forever Hold Your Peace cu doar cinci zile înainte de Crăciun, a relatat Deadline.

Christian Oliver a fost cunoscut mai ales pentru rolul său din serialul de televiziune Cobra 11.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici