Actorul Richard Lewis a murit la vârsta de 76 de ani

Richard Lewis, cunoscut mai ales pentru rolul său din serialul Curb Your Enthusiasm şi pentru spectacolele sale de stand-up pline de umor negru, a murit la vârsta de 76 de ani, în urma unui atac de cord.

783 afișări
Imaginea articolului Actorul Richard Lewis a murit la vârsta de 76 de ani

Actorul Richard Lewis a murit la vârsta de 76 de ani

Anul trecut, Lewis a anunţat că are boala Parkinson şi că se retrage din stand-up. Cu toate acestea, a continuat să apară în sezonul 12 al Curb Your Enthusiasm, relatează The Guardian.

A murit miercuri la casa sa din Los Angeles, după un atac de cord.

Soţia sa, Joyce Lapinsky, a cerut intimitate în această perioadă dificilă.

A fost inclus în lista Comedy Central a primilor 50 de comedianţi din toate timpurile şi a câştigat un loc în topul revistei GQ a „Celor mai influenţi umorişti ai secolului XX”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
richard lewis,
deces,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici