Ada Milea, turneu cu "Quixote", în Marea Britanie

Ada Milea, Bogdan Burlăcianu şi Adrian Cristescu vor merge, în decembrie, într-un turneu la Edinburgh, Oxford şi Londra, cu "Quixote", versiunea muzicală a poveştii lui Miguel de Cervantes, informează Institutul Cultural Român (ICR) de la Londra.

4 afișări
Imaginea articolului Ada Milea, turneu cu "Quixote", în Marea Britanie

Ada Milea, turneu cu "Quixote", în Marea Britanie

"Quixote", un concert dulce-amar de Ada Milea după romanul lui Cervantes, cu sintetizator, chitară electrică şi "voci trăsnite", va fi organizat la Edinburgh - 7 decembrie, Oxford - 12 decembrie şi Londra - 14 decembrie.

Spectacolele se vor juca în limba engleză.

"Quixote" a avut premiera în 2005, fiind prezentat ulterior într-un turneu în România. Spectacolul Adei Milea este versiunea muzicală a poveştii lui Cervantes, despre mori de vânt, vise şi exuberanţa Spaniei medievale, într-o interpretare contemporană.

Ada Milea a mai susţinut concerte în Marea Britanie, alături de Cvartetul Bălănescu, la The Spitz, şi proiectul "Insula", realizat cu Alexander Bălănescu.

Bogdan Burlăcianu este membru al formaţiei Fără zahăr şi a început să colaboreze cu Ada Milea din 2005, odată cu proiectul "Quixote". În 2007, cei doi au lucrat şi la spectacolul "Nasul" de Gogol. Bogdan a compus muzica şi pentru "With a little help from my friends" de Maria Manolescu şi "LaLaLaDoDo" de Oana Rusu.

Adrian Cristescu a câştigat numeroase premii la concursurile naţionale şi internaţionale de pian clasic. Pasionat de jazz, Adrian studiază la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici