Adele se menţine lider în topul celor mai bogate vedete britanice în vârstă de până la 30 de ani. Averea impresionantă pe care a strâns-o cântăreaţa

Cântăreaţa Adele se menţine pe primul loc în topul celor mai bogate vedete britanice în vârstă de până la 30 de ani, pentru al treilea an consecutiv, cu o avere de 147,5 milioane de lire sterline (165,6 milioane de euro), potrivit revistei Heat.

324 afișări
Imaginea articolului Adele se menţine lider în topul celor mai bogate vedete britanice în vârstă de până la 30 de ani. Averea impresionantă pe care a strâns-o cântăreaţa

Adele se menţine lider în topul celor mai bogate vedete britanice în vârstă de până la 30 de ani. Averea pe care a strâns-o cântăreaţa

În ultimul an, averea artistei în vârstă de 30 de ani a crescut de la 132 de milioane de lire sterline la 147,5 milioane de lire sterline, potrivit topului realizat anual de publicaţia britanică.

Pe poziţia a doua se situează muzicianul Ed Sheeran, în vârstă de 27 de ani - în urcare cu un loc -, cu o avere estimată la 94 de milioane de lire sterline (105,5 milioane de euro), obţinută mai ales din vânzările înregistrate de cel de-al treilea album, "Divide", şi turneul său mondial programat pe doi ani.

Actorul Daniel Radcliffe coboară un loc în top, până pe al treilea, cu 87 de milioane de lire sterline (97,6 milioane de euro), majoritatea averii fiind obţinută cu ajutorul rolului din franciza "Harry Potter".

Cântăreţul Harry Styles, star al trupei One Direction, ocupă poziţia a patra, cu 58 de milioane de lire sterline (65 de milioane de euro), iar Emma Watson, colega de franciză a lui Radcliffe, ocupă locul al cincilea, cu o avere de 55 de milioane de lire sterline (61,6 milioane de euro).

Topul 10 al celor mai bogate vedete britanice cu vârsta de până în 30 de ani este completat de trupa Little Mix (48 de milioane de lire sterline) şi muzicienii Niall Horan (46 de milioane de lire sterline), Louis Tomlinson (44 de milioane de lire sterline), Liam Payne (43 de milioane de lire sterline) şi Zayn Malik (37 de milioane de lire sterline).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici