Ai grijă la ce postezi pe Facebook! Te-ai putea trezi fără job!

Facebook-ul şi, în general, reţelele de socializare, tind să devină o problemă, atât pentru angajatori, cât şi pentru angajaţi. Fie că pierzi prea mult timp pe net şi nu mai eşti atent la ceea ce ai de făcut, fie că postezi diferite comentarii sau fotografii care nu plac şefilor, te poţi trezi într-o zi că eşti dat afară, fără să ştii de ce. Pentru că, fii sigur că activitatea ta pe Facebook este monitorizată îndeaproape, ori de către şef, ori de către vreun coleg „binevoitor”.

44 afișări
Imaginea articolului Ai grijă la ce postezi pe Facebook! Te-ai putea trezi fără job!

Ai grijă la ce postezi pe Facebook! Te-ai putea trezi fără job!

Poţi să fii dat afară doar pentru că ai cont pe Facebook? Da, dar nu chiar doar pentru asta. Dacă însă faci comentarii mai puţin plăcute la adresa companiei sau la adresa şefilor, sau dacă postezi fotografii de la o petrecere unde, să zicem, te-ai "simţit mai bine", toate acestea pot fi un motiv destul de întemeiat pentru un şef care nu are simţul umorului.

Şi chiar dacă explicaţia care ţi se dă nu este întotdeauna aceasta, poate că ar trebui, într-un asemenea caz, să-ţi verifici profilul de Facebook şi să vezi dacă nu cumva activitatea ta pe reţeaua de socializare a supărat pe cineva.

Citeşte mai multe despre riscurile de a rămâne fără job în funcţie de postările pe Facebook pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici