André Rieu pune în vânzare încă 5.000 de bilete în scop caritabil, pentru concertul său de vineri

Violonistul André Rieu a decis ca pentru concertul pe care îl va susţine vineri la Bucureşti să fie puse în vânzare 5.000 de bilete noi, la un preţ de 43,2 lei, disponibile pe iarbă, în faţa Palatului Parlamentului, după ce cele 5.000 de bilete pentru concertul de sâmbătă au fost epuizate.

2138 afișări
Imaginea articolului André Rieu pune în vânzare încă 5.000 de bilete în scop caritabil, pentru concertul său de vineri

André Rieu (Imagine: Octav Ganea-Mediafax Foto)

"La numai câteva ore de la anunţul oficial referitor la punerea în vânzare a biletelor cu scop caritabil, fanii artistului André Rieu au epuizat cele 5.000 de bilete alocate la peluza din faţa Palatului Parlamentului pentru concertul programat sâmbătă, 13 iunie 2015", se spune într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Potrivit sursei citate, în urma solicitărilor numeroase din partea publicului, organizatorii au decis să pună în vânzare o nouă serie de 5.000 de bilete, pentru concertul violonistului André Rieu ce va avea loc vineri, de la ora 20.30.

Preţul biletelor, respectiv 43,2 lei, rămâne neschimbat.

Artistul va dona toate veniturile provenite din vânzarea acestor bilete unor fundaţii sau organizatii ce derulează proiecte ample în sprijinul copiilor români aflaţi în suferinţă.

Biletele pentru concertul de vineri sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online, pe www.eventim.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici