André Rieu revine în concert la Bucureşti, pe 11 şi 12 iunie

Violonistul André Rieu a anunţat că va veni pentru a doua oară în concert la Bucureşti, cu două spectacole programate pentru 11 şi 12 iunie, de la ora 20:30, în Piaţa Constituţiei, alături de orchestra Johann Strauss şi de invitaţii săi speciali.

2153 afișări
Imaginea articolului André Rieu revine în concert la Bucureşti, pe 11 şi 12 iunie

André Rieu revine în concert la Bucureşti, pe 11 şi 12 iunie (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

În luna iunie a acestui an, André Rieu va urca pe scenă din Piaţă Constituţiei, alături de orchestra Johann Strauss şi a invitaţilor speciali, pentru a-şi cuceri audienţa cu o nouă reprezentaţie fascinantă. Marele artist ne-a obişnuit cu seri de concert sold-out, iar spectacolul anunţat pentru ziua de sâmbătă, 11 iunie 2016, se înscrie în aceeaşi serie. Prin urmare, persoanele care doresc să petreacă peste trei ore de vis în compania maestrului André Rieu, pe ritmul muzicii clasice şi a celor mai fredonate melodii din repertoriul internaţional, îşi pot rezerva locurile pentru cel de-al doilea concert.

Cel de-al doilea concert al celebrului violonist, va avea loc duminică, 12 iunie, începând cu ora 20:30, în Piaţă Constituţiei. Biletele pentru noul concert André Rieu au fost puse în vânzare şi sunt disponibile atât online prin www.eventim.ro, precum şi de la magazinele partenere Eventim - Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărtureşti şi Humanitas, magazinele Carrefour şi benzinăriile OMV. Preţurile biletelor rămân neschimbate, fiind variabile în funcţie de categoria de loc.

În iunie 2015, celebrul violonist André Rieu a susţinut la Bucureşti, nu mai puţin de şapte concerte în acompaniamentul orchestrei sale, sub privirile a peste 85.000 de spectatori. Cu acest succes uriaş André Rieu a înregistrat un nou record pentru cel mai amplu eveniment concertistic al anului, scriind astfel o pagină importantă în istoria concertelor din România, fiind catalogat cel mai amplu eveniment concertistic al anului 2015.

Pe 14 aprilie, André Rieu a venit în Bucureşti pentru a sprijini victimele incendiului din #Colectiv, donând profitul obţinut din vânzarea DVD-ului “André Rieu Live în Bucureşti”, în cadrul unui eveniment desfăşurat la Bucureşti, în prezenţa supravieţuitorilor tragediei. Au fost strânşi 150.000 de euro spre a fi donaţi Asociaţiei Colectiv GTG 3010, în vederea tratamenului şi recuperării victimelor tragicului eveniment.

André Rieu a primit pe 27 noiembrie 2015 titlul de ambasador onorific al Bucureştiului din partea primarului interimar al Capitalei, Răzvan Sava. Celebrul violonist declara atunci că, la 66 de ani, s-a îndrăgostit din nou, de poporul român.

Născut la Maastricht, în Olanda, André Rieu este unul dintre cel mai bine vânduţi muzicieni din lume. A revitalizat muzica de vals la nivel internaţional cu spectacolele sale pline extravaganţă şi de emoţie. Deţinătorul celei mai mari orchestre private din lume, André Rieu a vândut până în prezent peste 40 de milioane de albume şi DVD-uri în întreaga lume.

În fiecare an, André Rieu, Johann Strauss Orchestra, corul şi numeroşi solişti internaţionali susţin 100 de concerte în întreaga lume, cu peste un million de spectatori. Turneele violonistului olandez au intrat în Billboard's Top 10 în fiecare an, începând din 2004.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici