Andreea Pătraşcu şi Răzvan Fodor, în telenovela "Iubire şi onoare" de la postul Acasă

Andreea Pătraşcu va interpreta rolul unui top model îndrăgostită de Răzvan Fodor în "Iubire şi onoare", cel mai recent proiect MediaPro Pictures, care va fi difuzat, din această toamnă, pe postul Acasă, informează postul de televiziune.

717 afișări
Imaginea articolului Andreea Pătraşcu şi Răzvan Fodor, în telenovela "Iubire şi onoare" de la postul Acasă

Andreea Pătraşcu şi Răzvan Fodor, în telenovela "Iubire şi onoare" de la postul Acasă (Imagine: www.acasatv.ro)

În "Iubire şi onoare", Răzvan Fodor va fi Cătălin, zis Şarpe, un fante de Dorobanţi alunecos şi băgat în afaceri ilegale. "Şarpe este un personaj care o să placă cu siguranţă celor de acasă. La începutul telenovelei, el este iubitul Ilincăi (Mădălina Drăghici), un bărbat puţin labil, alunecos şi destul de greu de interpretat", spune actorul.

Pentru a intra în pielea lui Cătălin, Răzvan Fodor şi-a făcut "încălzirea" la cafenele din Dorobanţi. "A fost necesar, pentru pregătirea rolului să mă documentez la faţa locului, în Dorobanţi şi în alte zone mondene din Bucureşti. A fost amuzant, dar în acelaşi timp am învăţat foarte multe despre cum ar trebui să arate personajul meu", spune Răzvan.

Şi pentru Andreea Pătraşcu noua producţie înseamnă o schimbare în repertoriul actoricesc. Ea va fi Coco, o domnişoară mondenă, un fotomodel care-şi petrece zilele în cafenelele, îndrăgostită de Şarpe (Răzvan Fodor). Andreea se pregăteşte intens pentru rol.

"Am «suferit» o schimbare de look, iar acum părul meu este mai scurt şi cu şuviţe, iar tenul meu este bronzat. În acelaşi timp, încerc să mă îmbrac altfel, iar ţinutele sport nu intră prea des în discuţie", spune Andreea. "Coco este fotomodel şi face parte dintr-o gaşcă de Dorobanţi, este un personaj viu-colorat, foarte diferit de ceea ce am jucat până acum şi foarte diferit faţă de mine, dar provocarea vine tocmai din acest contrast", mai spune vedeta Acasă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici