Antoine de Caunes va prezenta ceremonia de decernare a premiilor César 2008

Fostul prezentator al postului de televiziune francez Canal+ îi succede lui Valérie Lemercier în calitate de maestru de ceremonii la decernarea premiilor cinematografice César 2008, care va avea loc pe 22 februarie, la Théâtre du Châtelet, din Paris, informează nouvelobs.com.

1 afișare
Imaginea articolului Antoine de Caunes va prezenta ceremonia de decernare a premiilor César 2008

Antoine de Caunes va prezenta ceremonia de decernare a premiilor César 2008

Potrivit sursei citate, anunţul desemnării lui Antoine de Caunes ca maestru de ceremonii la premiile César 2008 a fost făcut miercuri, de Canal+, care va difuza evenimentul.

Antoine de Caunes îi succede astfel actriţei şi regizoarei Valérie Lemercier. El a mai prezentat ceremonia César în perioada 1996 - 1999. Valérie Lemercier a asigurat acest rol la ultimele două ediţii, ea urmându-i umoristului Gad Elmaleh.

Nominalizările pentru această a 33-a ceremonie a premiilor César vor fi dezvăluite pe 25 ianuarie, de Academia franceză de arte şi tehnici cinematografice.

Fost prezentator al postului Canal+, Antoine de Caunes a devenit, apoi, actor, regizor şi scenarist de cinema. El pregăteşte în prezent un film intitulat "C'est l'histoire d'un mec", consacrat candidaturii lui Coluche la alegerile prezidenţiale din 1981.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici