Ateliere de Dragobete şi Mărţişor, între 1 februarie şi 9 martie, la Muzeul Satului din Capitală

Copiii pot confecţiona felicitări, mărţişoare, decoraţiuni şi obiecte specifice sărbătorilor de Dragobete şi Mărţişor, cu scopul de a fi implicaţi în activităţi care le stimulează creativitatea şi imaginaţia, în perioada 1 februarie - 9 martie, la Muzeul Satului, se arată pe site-ul instituţiei.

226 afișări
Imaginea articolului Ateliere de Dragobete şi Mărţişor, între 1 februarie şi 9 martie, la Muzeul Satului din Capitală

Ateliere de Dragobete şi Mărţişor, între 1 februarie şi 9 martie, la Muzeul Satului din Capitală (Imagine: Rzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Atelierele de creaţie se vor desfăşura în clădirea Arhondaric din Capitală, începând cu ora 10.30.

La ateliere pot participa copii cu vârsta cuprinsă între 5 şi 13 ani. Numărul maxim de copii înscrişi este de 20 pentru fiecare atelier, iar materialele necesare sunt asigurate de muzeu.

Înscrierile la atelierele de creaţie se fac de luni până joi, între orele 10.00 - 15.00.

Mai multe informaţii despre atelierele de creaţie de Dragobete şi Mărţişor se găsesc pe site-ul Muzeului Naţional al Satului "Dimitrie Gusti".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici