Băsescu va "iubi" TVR când Alexandru Sassu va fi schimbat din funcţie

Preşedintele Traian Băsescu fost sorcovit la miezul nopţii dintre ani de prezentatoarea TVR Geanina Corondan, căreia i-a spus că, pentru a putea "iubi" televiziunea publică, preşedintele-director general Alexandru Sassu trebuie schimbat.

71 afișări
Imaginea articolului Băsescu va "iubi" TVR când Alexandru Sassu va fi schimbat din funcţie

Băsescu va "iubi" TVR când Alexandru Sassu va fi schimbat din funcţie (Imagine: Daniel Mihailescu/Mediafax Foto)

După mesajul pe care preşedintele l-a susţinut cu ocazia Anului Nou, la Sinaia, şeful statului a fost sorcovit de vedeta TVR Geanina Corondan, care i-a "cerut" prin urarea să "iubească" TVR.

"Sorcova vesela, să trăiţi să înfloriţi, TVR-ul să-l iubiţi! E bun versul ăsta ?! ", i-a urat Geanina Corondan lui Traian Băsescu.

"Puteţi schimba directorul ca să vă iubesc", a fost replica şefului statului.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi noaptea, la Sinaia, că 2010 va fi anul în care "vom scăpa de criză" şi că a două jumătate a anului în care am intrat va însemna începutul creşterii economice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici