Biletele la Festivalul "George Enescu" se vor vinde exclusiv prin Eventim

Biletele pentru ediţia a XIX-a a Festivalului şi Concursului Internaţional "George Enescu", care va avea loc în perioada 30 august – 26 septembrie 2009, se vor vinde exclusiv prin intermediul companiei Eventim, singura care poate distribui bilete şi în afara României.

1013 afișări
Imaginea articolului Biletele la Festivalul "George Enescu" se vor vinde exclusiv prin Eventim

Biletele la Festivalul "George Enescu" se vor vinde exclusiv prin Eventim (Imagine: Mediafax Foto))

Pe scena Festivalului "George Enescu" vor fi prezentate şi în cadrul acestei ediţii spectacole-eveniment precum "Oedipe", de George Enescu - Coproducţie Theatre du Capitole din Toulouse şi Opera Naţională din Bucureşti, dar şi orchestre şi artişti de renume mondial precum Orchestra Filarmonică Radio France, Royal Philharmonic Orchestra, Sankt Petersburg Philharmonic Orchestra şi Orchestra de Cameră din Viena.

În acest an, organizatorii festivalului au cedat în exclusivitate drepturile de vânzare a biletelor firmei specializate Eventim, lider pe piaţa din Europa în servicii de ticketing.

Distribuitorul de bilete a fost ales în baza reputaţiei sale, a calităţii serviciilor şi notorietăţii în plan internaţional. Eventim este singura firmă de ticketing de pe piaţa românească care are posibilitatea să distribuie bilete şi în afara graniţelor României.

Biletele vor putea fi cumărate atât de la punctele de vânzare din reţeaua cât şi prin intermediul site-ului www.eventim.ro. Cei interesaţi vor putea să comande bilete şi telefonic.

În acest moment, există deja posibilitatea de a vă rezerva abonamente şi bilete la evenimentul dorit din cadrul Festivalului "George Enescu".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici