Biletele la festivalul Plai de la Timişoara - 20, 30 şi 35 de lei - VIDEO

Biletele la festivalul Plai, care va avea loc între 11 şi 13 septembrie, la Timişoara, au preţurile de 20 de lei, pentru prima zi a evenimentului, 35 de lei, pentru a doua zi, şi 30 de lei, pentru ultima zi, în timp ce un abonament costă 55 de lei, informează organizatorii.

23 afișări
Imaginea articolului Biletele la festivalul Plai de la Timişoara - 20, 30 şi 35 de lei - VIDEO

Dobet Gnahore (Imagine: contrejour.com)

Pentru cei care achiziţionează un bilet pentru vineri sau sâmbătă, ziua de duminică - dedicată partenerilor culturali - este cadou.

Biletele pot fi achiziţionate prin intermediul site-ului ticketpoint.ro sau prin reţeaua librăriilor Diverta din întreaga ţară.

Până în momentul de faţă şi-au confirmat prezenţa la Festivalul Plai Esma Redzepova, Dobet Gnahore, Farfarello, The Shin, Kaloome, Sainkho Namtchylak şi Christoph Pepe Auer Group.

În cele trei zile de festival, care se desfăşoară la Muzeul Satului Bănăţean din Timişoara, vor avea loc peste o sută de manifestări ale partenerilor culturali.

Festivalul Plai, aflat la a patra ediţie, îşi propune să promoveze dialogul intercultural într-un mediu artistic.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici