Biletele pentru Festivalul de Teatru de la Sibiu se pun în vânzare marţi

Biletele pentru spectacolele indoor incluse în Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu, care are loc între 28 mai şi 7 iunie, vor fi disponibile începând de marţi, acestea putând fi achiziţionate, pentru prima dată, online, de pe site-ul oficial al evenimentului, informează organizatorii.

350 afișări
Imaginea articolului Biletele pentru Festivalul de Teatru de la Sibiu se pun în vânzare marţi

Spectacolul "Faust", în regia lui Silviu Purcărete (Imagine: Mediafax Foto)

Tichetele vor fi disponibile la Agenţia Teatrală din Sibiu şi, pentru prima dată, online, pe sibfest.ro, la preţul de 10 lei (bilet întreg) şi 5 lei (bilet cu reducere, pentru elevi, studenţi şi pensionari).

Vor fi puse în vânzare bilete pentru toate spectacolele care se vor desfăşura la Teatrul Naţional "Radu Stanca", în Sala Mare a Casei de Cultură a Sindicatelor, la Teatrul Gong, Sala Thalia, sala de sport a Liceului de Artă, Hala Simerom şi Teatrul de Vară.

Pentru spectacolele Teatrului Naţional "Radu Stanca" Sibiu - "Un tramvai numit Popescu" (regia Gavriil Pinte) şi "Faust" (regia Silviu Purcărete) - se vor pune în vânzare doar bilete la preţul de 20 lei.

Pentru cele două reprezentaţii ale spectacolului "Metamorfoze", după Ovidiu (regia Silviu Purcărete), care va avea premiera românească pe 28 mai, de la ora 21.30, vor exista două categorii de bilete, cu preţul de 10 şi 20 de lei, în funcţie de dispunerea locurilor faţă de spaţiul de joc.

Cea de-a XVI-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS) se va desfăşura în perioada 28 mai - 7 iunie şi va avea tema "InOvaţii".

FITS, unul dintre cele mai importante festivaluri anuale de teatru şi de artele spectacolului din România şi al treilea ca amploare şi importanţă din lume, propune un program care aduce la Sibiu participanţi din 70 de ţări şi prezintă 350 de evenimente ce se desfăşoară în 40 de spaţii de joc, în interior, dar şi în aer liber.

Organizatorii se aşteaptă la o medie zilnică de circa 60.000 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici