Boc participă la un spectacol la Teatrul din Caracal

Premierul Emil Boc a ajuns, sâmbătă seară, la Caracal, unde participă, alături de ministrul Culturii, Theodor Paleologu, de fostul premier Adrian Năstase şi de fostul ministru al Culturii Mona Muscă, la un spectacol la Teatrul din localitate, care a fost deschis după 22 de ani.

126 afișări
Imaginea articolului Boc participă la un spectacol la Teatrul din Caracal

Teatrul Caracal, deschis după 22 de ani

Boc a ajuns la Caracal în jurul orei 18.45, fiind aşteptat de primarul localităţii, Gheorghe Anghel (PSD), de ministrul Culturii, Theodor Paleologu şi de Mona Muscă. Înainte de a intra în primărie, ministrul Culturii l-a oprit pe premier pentru a i-l prezenta pe fiul său.

După o discuţie de aproximativ zece minute cu autorităţile locale, premierul a plecat pe jos la Teatru, aflat în imediata apropiere a primăriei.

De la ora 19.00, la Teatrul Naţional Caracal are loc spectacolul "Străini în noapte", cu Florin Piersic şi Emilia Popescu, la care iau parte, alături de Emil Boc, Theodor Paleologu şi Mona Muscă, şi fostul premier Adrian Năstase, cu soţia sa.

Teatrul Naţional din Caracal şi-a deschis porţile, joi seară, pentru o nouă stagiune după 22 ani, timp în care imobilul în care funcţionează instituţia de cultură a fost renovat, prin Programul Naţional de Restaurare.

Stagiunea a fost deschisă cu spectacolul "Măscăriciul" de Anton Pavlovici Cehov, din distribuţie făcând parte Horaţiu Mălăele.

Teatrul din Caracal a fost închis începând cu 1987, de când au început lucrările de renovare, costurile acestora ridicându-se la 13 milioane de lei. În 1995, la Teatru a avut loc un incendiu puternic, care nu a afectat însă lucrările.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici