Bookfest: Oferte cu preţuri cu totul speciale la Editura Publisol

În cadrul Salonului Internaţional de Carte Bookfest, care are loc între 1 şi 5 iunie la Romexpo, Editura Publisol anunţă reduceri de până la 44% la toate titlurile editurii.

131 afișări
Imaginea articolului Bookfest: Oferte cu preţuri cu totul speciale la Editura Publisol

Bookfest: Oferte cu preţuri cu totul speciale la Editura Publisol

Editura Publisol si-a construit în doar 2 ani un portofoliu larg de titluri, de la istorie, sănătate, artă şi cultură, biografii ale unor personalităţi până la sport, romane de dragoste sau serii de romane poliţiste.

La această ediţie, editura vine cu cele mai recente titluri:

Stelian Tănase, Istoria căderii regimurilor comuniste, o cronică a evenimentelor petrecute în Europa Centrală şi de Est în anul 1989, frescă a unei epoci întregi aflate sub semnul Războiului Rece, al Cortinei de Fier şi al Zidului de la Berlin.

Ovidiu Blag, Fotbal minut cu minut, carte închinată oamenilor care au construit o emisiune-etalon a radioului românesc: Sebastian Domozină, Ion Ghiţulescu, Teodor Mateescu, Nicolae Secoşan, Dan Voicilă, Octavian Vintilă, Ovidiu Ioaniţoaia şi alţi „zei ai microfonului”. Cartea este însoţită de coduri QR cu ajutorul cărora pot fi ascultate momente importante din cadrul acestei emisiuni.

Julian Jackson, Căderea Franţei. Invazia nazistă din 1940. Reputatul istoric britanic descrie, prin mărturii şi documente, unul dintre cele mai dramatice momente ale istoriei secolului trecut: căderea Franţei sub loviturile lui Hitler în numai şase săptămâni. Cartea are o prefaţă semnată de Prof Dr. Adrian Cioroianu

Memorii, biografii:
Anthony Seldon şi Raymond Newell, Theresa May. Un prim-ministru pentru Brexit. Bucurându-se de un acces fără egal la informaţii venite atât de la aliaţii, cât şi de la rivalii Theresei May, autorul scoate la iveală modul dezastruos în care au fost purtate negocierile pentru Brexit, faptul că Theresa May nu a realizat nimic din platforma sa pe plan intern şi relaţiile tensionate ale acesteia cu liderii internaţionali. Cartea are o prefaţă semnată de doctoral în istorie Florian Banu.

Soner Çağaptay, Erdoğan şi criza Turciei moderne, este povestea „sultanului” care a construit Turcia contemporană. Autorul urmăreşte parcursul politic al lui Recep Tayyip Erdoğan, de la absolventul de colegiu musulman, dezorientat de societatea modernă, la exponentul mişcării politice islamiste. Çağaptay radiografiază istoria mai recentă sau mai îndepărtată a Turciei, neevitând să vorbească deschis despre liberalism, kemalism, gülenism, dar şi despre spinoasa problemă kurdă. Cartea are o prefaţă semnată de doctoral în istorie Florian Banu.

Colecţia FeminIN
Ioana, Rusoaica, Mara, Adela, Adam şi Eva, Donna Alba, Jocurile Daniei, Femei, Chira Chiralina, 10 romane scrise cu precădere în perioada interbelică, în care personajul central este unul de sex feminin. Colecţia nu reprezintă o odă a eternului feminin, ci, dimpotrivă, aduce în prim-plan modul în care femeia era percepută, prin intermediul literaturii, în România: muză, iubită, adorată, ori mamă, gospodină, copilă, dar niciodată eroină.

Biblioteca Secolului 20, o colecţie de autori rămaşi pe nedrept în umbră, dar care au avut o contribuţie importantă la dezvoltarea literaturii române de la începutul secolului trecut. Din această colecţie fac parte Sofia Nădejde, Carol Ardeleanu sau Ury Benador.

Yoann Iacono, Un Stradivarius de la Goebbels
O vioară presupusă a fi opera lui Stradivarius, îi este oferită tinerei muziciene Nejiko Suwa de către Joseph Goebbels, în 1943, pentru a pecetlui apropierea dintre Germania nazistă şi Imperiul Japoniei. Însă, întrucât face parte din bunurile confiscate evreilor în timpul războiului, lui Nejiko Suwa îi va fi , într-adevăr, greu să îmblânzească acest instrument, vioara comportându-se de parcă ar avea un suflet şi o personalitate proprii, împrumutate de la cel care a cântat la ea anterior.

Robert Littell, Tovarăşul Koba
În Moscova anului 1953, un băiat de zece ani şi jumătate, naiv, dar plin de spirit, este nevoit să se ascundă de NKVD în camerele secrete ale Casei de pe Splai, o construcţie imensă care adăpostea sute de nomenclaturişti, funcţionari de partid şi ofiţeri. Acolo îl cunoaşte pe Koba, un bătrân care ştie o mulţime de lucruri despre Stalin. Între cei doi se leagă o prietenie ciudată, în care bătrânul pare interesat să îşi
prezinte şi latura agreabilă a personalităţii sale, iar Leon încearcă să afle cât mai multe despre lucruri „despre care nu vă învaţă la şcoală”. Adică despre fete, poeme, dragoste, sex, dar şi despre Revoluţia bolşevică, Lenin, Troţki sau despre moartea prin înfometare a milioane de ţărani ucraineni.

Pentru micii cititori, care doresc acţiune şi farse amuzante, editura Publisol aduce Adevăraţii porumbei, o colecţie de 6 volume de benzi desenate despre o echipă formidabilă care protejează oraşul, rezolvă mistere şi luptă cu infractorii!

Pe lângă toate acestea, mai puteţi răsfoi şi volume din alte colecţii, precum:

Seriile de cărţi poliţiste: Haralamb Zincă, Horia Tecuceanu, Petre Sălcudeanu;

Romane de dragoste: seria de 7 cărţi Cere-mi ce vrei de Megan Maxwell

Serii de autor: Leonida Neamţu, Ben Mcintyre, Dani Atkins.

Editura Publisol poate fi găsită la standul F 09 din Pavilionul B2.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
bookfest,
editura

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici