Boris Johnson a anunţat numele copilului! Şi-a botezat fiul în cinstea medicilor care i-au salvat viaţa

Primul ministru britanic Boris Johnson şi logodnica sa, Carrie Symonds, au anunţat sâmbătă numele fiului lor nou-născut, Wilfred Lawrie Nicholas Johnson, după numele medicilor care l-au tratat de coronavirus, informează CNN.

1434 afișări
Imaginea articolului Boris Johnson a anunţat numele copilului! Şi-a botezat fiul în cinstea medicilor care i-au salvat viaţa

Boris Johnson a ales ca fiul său să poarte numele medicilor care i-au salvat viaţa

Bebeluşul s-a născut miercuri şi a primit numele de mijloc Nicholas în onoarea a doi medici care l-au tratat pe Boris Johnson în timp ce acesta se afla în spital după ce a fost infectat cu noul coronavirus.

"Wilfred după bunicul lui Boris, Lawrie după bunicul meu, Nicholas după dr. Nick Price şi dr. Nick Hart - cei doi medici care i-au salvat viaţa lui Boris luna trecută", a declarat Carrie Symonds, sâmbătă, pe contul său privat de Instagram.

"Mulţumesc foarte mult echipei incredibile de la maternitatea NHS, UCLH, care ne-a îngrijit atât de bine. Nu aş putea fi mai fericită. Inima mea este plină de bucurie", ​​a adăugat ea.
 
Johnson a revenit luni la muncă, după ce a devenit primul lider mondial care s-a îmbolnăvit de coronavirus în martie.
 
Primul ministru britanic a petrecut trei nopţi la terapie intensivă la începutul lunii aprilie, înainte ca starea sa să se îmbunătăţească.
 
Symonds a spus anterior pe Twitter că a avut şi ea simptome de coronavirus.
 
Cuplul a anunţat în februarie 2020 că s-au logodit şi urmează să se căsătorească.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici