Călin Rotăruş preia conducerea companiei Tailwind România

Călin Rotăruş, unul dintre cei mai cunoscuţi specialişti locali din domeniul online, se va alătura Tailwind România - companie regională specializată în soluţii tehnologice şi publicitate de tip programatic, parte a TDG - ThinkDigital Group.

458 afișări
Imaginea articolului Călin Rotăruş preia conducerea companiei Tailwind România

Călin Rotăruş preia conducerea Tailwind România

Rotăruş, care va prelua poziţia de general manager, are o experienţă de 15 ani în digital, acumulată în companii precum Goldbach Audience şi Arbo Interactive, de unde a plecat în 2013. A adunat aproape 20 ani de carieră în media şi publicitate (din care 5 ani în funcţia de director general). În ultimii ani, Călin s-a dedicat antreprenorialului şi a activat ca şi consultant independent.

«Am asistat „din teren” la evoluţia domeniului digital de la stadiul de industrie incipientă la maturizarea la care asistăm acum când tehnologia si automatizarea tranzacţiilor online schimbă radical modul de lucru. Rolul nostru e să ajutăm atât producătorii locali de conţinut cât şi agenţiile de media si clienţii lor să fie tot mai competitivi în raport cu jucătorii globali. Cred ca revoluţia tehnologică din comunicarea digitala care se petrece sub ochii noştri e o epopee care trebuie trăita cât mai intens. Nu de alta, dar ne vor întreba nepoţii noştri cum a fost», spune Călin.

TailWind prezintă şi operează Project Agora, primul marketplace de tip programatic al publisherilor din CEE, Sud-Estul Europei şi MENA. Cu birouri la Bucureşti, Atena, Dubai şi Budapesta, compania este şi partenerul regional al Appnexus în peste 30 de ţări din regiune precum şi reprezentantul exclusiv al ad-serverului Sizmek în zonă.

Grupul regional TDG, din care face parte TailWind, mai operează în România reţeaua de media online ThinkDigital dar este si organizator al cunoscutului festival ICEEfest.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici