VIDEO Căntăreaţa Delia- două recorduri în 2016

Cu o lună înainte de concertul PsiheDelia, din 5, 6 martie, Delia a fost desemnată artista cu cele mai multe piese din 2016 în top 100 Media Forest 2016, iar "Gura ta", cea mai difuzată piesă a anului.

283 afișări
Imaginea articolului VIDEO Căntăreaţa Delia- două recorduri în 2016

Căntăreaţa Delia- două recorduri în 2016 (Imagine: Ovidiu Matiu / Mediafax Arhiva Foto)

Conform Media Forest, singurul sistem de monitorizare a difuzarilor radio si TV, hitul “Gura ta”, (Delia & Deepcentral), este cea mai difuzată melodie din 2016, cu peste 6500 de play-uri.

O coproducţie Cat Music - Universal Music Romania, “Gura ta” este o melodie sensibilă, plină de emoţii, care a adunat peste 26 milioane de vizualizari pe YouTube. Totodată, Delia este singura artistă cu cele mai multe melodii care se regăsesc în top şi anume “Ce are ea” , “Gura ta” (ft. Deepcentral) ,“Cine m-a făcut om mare”, “Pe aripi de vânt” (ft. Kaira) şi “Da, mama”.

Delia revine pe scena Sălii Palatului, cu un show nonconformist şi un concept – PsiheDelia – în care proiecţiile high-tech şi scenografia inedită se îmbină armonios cu cele mai vii sunete şi culori explozive, într-un spectacol psihidelic. Recent, datorită cererii mari de bilete pentru show-ul din 6 martie, care este aproape sold out, Delia a decis să pună în vânzare un al doilea spectacol Psihedelia, pe 5 martie, de la ora 20:00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici