"Capra sau cine e Sylvia?", in deschiderea stagiunii la Teatrul Act

Primele reprezentaţii ale noii stagiuni la Teatrul ACT se vor juca pe 14 şi 15 septembrie, când Marcel Iureş poate fi văzut în "Capra sau Cine e Sylvia?" de Edward Albee, în regia lui Alexandru Dabija, informează teatrul.

2 afișări
Imaginea articolului "Capra sau cine e Sylvia?", in deschiderea stagiunii la Teatrul Act

"Capra sau cine e Sylvia?", in deschiderea stagiunii la Teatrul Act

O producţie Teatrul ACT şi ArCuB (Centrul de proiecte culturale al Primăriei), "Capra sau Cine e Sylvia?" îi are în distribuţie pe Marcel Iureş, Emilia Dobrin, Constantin Drăgănescu şi Marius Damian.

Spectacolul, care a avut premiera la sfârşitul lunii aprilie, a fost bine primit de critică, în special datorită rolului făcut de Iureş. El a colaborat din nou cu regizorul Alexandru Dabija, după spectacole precum "Creatorul de teatru" de Thomas Bernhard şi "Ultima bandă a lui Krapp" de Samuel Beckett.

Câştigătoare a unui premiu Tony pentru cea mai bună piesă în 2002, "Capra sau Cine a Sylvia?", având subtitlul "Note pentru o definire a tragediei", a avut premiera mondială la John Golden Theatre în New York.

La spectacolul de la Act, care nu este recomandat minorilor sub 16 ani, biletele costă 25 lei (preţ integral) sau 15 lei (redus pentru elevi, studenţi şi pensionari).

Pe 16 septembrie se va juca "American Buffalo" de David Mamet, cu Gheorghe Ifrim, Vlad Zamfirescu şi Marius Florea Vizante. Regia este semnată de Cristi Juncu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici