Cartea "Tiptil, Crăciunul se apropie", de Eugenia Glăvan, lansată sâmbătă, în Capitală

Volumul "Tiptil, Crăciunul se apropie", scris de Eugenia Glăvan, care îi are ca personaje pe Ariciul Zbârlici, veveriţa Zizi şi pe şoriceii Cranţ şi Ronţ, va fi lansată sâmbătă, la ora 12.00, în mansarda Cărtureşti Verona din Bucureşti, informează editura Vellant.

278 afișări
Imaginea articolului Cartea "Tiptil, Crăciunul se apropie", de Eugenia Glăvan, lansată sâmbătă, în Capitală

Cartea "Tiptil, Crăciunul se apropie", de Eugenia Glăvan, lansată sâmbătă, în Capitală

Lansarea este un bun prilej pentru ca pasionaţii de literatură să o cunoască pe autoarea şi pe personajele inventate de aceasta pentru fiica sa Despina: Ariciul Zbârlici, veveriţa Zizi, pisica Miaunica, şoricioaica Mimi, şoriceii Cranţ şi Ronţ şi multe alte animăluţe care împărtăşesc în carte din aventurile lor.

În cele nouă poveşti ilustrate de Irina Abaza, cititorii vor afla ce se întâmplă în pădurea de peste deal de la sosirea iernii şi până în ziua de Crăciun: surpriza primei ninsori, pregătirile de sărbători, certuri şi împăcări, bricolajul cadourilor, decorarea pădurii, întâlnirea Despinei, fiica pădurarului, cu locuitorii pădurii şi cu spiriduşul Ştie-Tot şi multe alte întâmplări grozave.

Nouă poveşti de citit şi de recitit la gura sobei, "Tiptil Crăciunul se apropie" îmbină bucuria, magia şi nostalgia Sărbătorilor într-o carte frumoasă, a veseliei şi a culorii, care n-ar trebui să lipsească de sub brad.

Eugenia Glăvan a terminat Facultatea de Litere de la Universitatea Bucureşti şi este o mare iubitoare a cărţilor de poveşti. Acest volum este primul dintr-o serie care urmăreşte isprăvile locuitorilor pădurii de peste deal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici