Câştigătorul concursului "MasterChef", difuzat de Pro Tv, va primi un premiu de 50.000 de euro

Câştigătorul concursului "MasterChef", cel mai spectaculos show culinar al momentului pregătit de Pro TV, se va bucura de un premiu substanţial de 50.000 de euro, informează postul de televiziune.

1765 afișări
Imaginea articolului Câştigătorul concursului "MasterChef", difuzat de Pro Tv, va primi un premiu de 50.000 de euro

Câştigătorul concursului "MasterChef", difuzat de Pro Tv, va primi un premiu de 50.000 de euro

Concurentul care va demonstra că deţine toate ingredientele pentru reţeta succesului în cadrul celui mai spectaculos show culinar al momentului pregătit de Pro TV va deveni primul MasterChef al României şi va fi răsplătit cu nu mai puţin de 50.000 de euro.

Aşadar, cei pentru care gătitul este deopotrivă artă, spectacol şi mod ideal de a-şi petrece timpul liber se vor lupta nu doar pentru mult râvnitul titlu sau pentru aprecierea juriului, ci şi pentru acest mare premiu.

Fie că au fost câştigători şi au savurat din plin gustul succesului, fie că au fost doar finalişti, unii dintre participanţii ediţiilor din străinătate ale competiţiei "MasterChef" au reuşit să îşi deschidă propriile restaurante, să îşi schimbe cariera, să lanseze cărţi de bucate sau chiar să devină prezentatori TV.

Toţi românii pasionaţi de gătit şi dornici să dea gata cu îndeletnicirile lor culinare un juriu de temut, în cadrul unui format de succes care a cucerit până în prezent publicul din 16 ţări, se pot înscrie în continuare în competiţie.

Tot ce trebuie să facă este să intre pe http://concurs.protv.ro/masterchef/, să completeze un formular în care să îşi lase datele personale, să răspundă la câteva întrebări legate de pasiunea lor pentru gătit şi să încarce o fotografie sau un filmuleţ pe care îl consideră reprezentativ. Cel care visează să fie primul MasterChef al României trebuie să aibă peste 18 ani, să nu deţină diplomă de bucătar sau cofetar şi nici să nu fi profesat vreodată în acest domeniu. Trebuie însă să iubească gătitul mai presus de orice şi să demonstreze că poate face un adevărat spectacol atunci când se află la cratiţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici