Cel mai mare eveniment de Paşte, cu muzică sacră, operă, folclor şi pop-rock

Primăria Capitalei, prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti şi creart – Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie, organizează, în perioada 7-17 aprilie, cel mai mare eveniment de Paşte – "Tradiţii şi Flori de Sărbători".

212 afișări
Imaginea articolului Cel mai mare eveniment de Paşte, cu muzică sacră, operă, folclor şi pop-rock

Cel mai mare eveniment de Paşte, cu muzică sacră, operă, folclor şi pop-rock (Imagine: Cristina Nichitus/ Mediafax Arhiva Foto)

"Tradiţii şi Flori de Sărbători" va avea loc în Piaţa Constituţiei şi îşi propune să valorifice arta tradiţională şi să readucă în atenţia publicului valori autentice româneşti.

Gabriela Firea, primar general:

"În acest an, la fel ca marile capitale europene, Bucureştiul va îmbrăca haine de sărbătoare, câteva artere importante din oraş fiind iluminate festiv. În weekend-ul Săptămânii Mari, bucureştenii şi turiştii aflaţi în Capitală sunt aşteptaţi la o plimbare pe Calea Victoriei, unde vor fi întâmpinaţi cu manifestări artistice de stradă. Îi invit pe toţi să se bucure de tradiţiile şi valorile autentice româneşti pe care încercăm să le menţinem vii, aducându-le şi promovându-le în inima Capitalei, la Târgul din Piaţa Constituţiei, dar şi pe Calea Victoriei, o arteră reprezentativă a oraşului nostru."

Intrarea la toate manifestările este liberă.

Programul complet al Târgului de Paşte "Tradiţii şi Flori de Sărbători" este disponibil aici

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici