Ceremonia decernării premiilor Emmy ar putea fi amânată din cauza grevei de la Hollywood

Ceremonia decernării premiilor Emmy, programată în luna septembrie, ar putea fi organizată la începutul anului viitor din cauza grevei de la Hollywood.

80 afișări
Imaginea articolului Ceremonia decernării premiilor Emmy ar putea fi amânată din cauza grevei de la Hollywood

Ceremonia decernării premiilor Emmy ar putea fi amânată din cauza grevei de la Hollywood

Compania Fox nu a confirmat informaţia, dar anunţul privind reprogramarea ar putea să apară în curând, susţine Los Angeles Times, care citează o persoană din interiorul industriei.

Ceremonia urma să fie transmisă pe 18 septembrie, dar se pare că data din ianuarie este condiţionată de rezolvarea disputelor dintre studiouri şi organizaţiilor scenariştilor şi actorilor, anunţă Reuters.

Actorii de la Hollywood au intrat în grevă la începutul acestei luni, după ce discuţiile cu studiourile au eşuat. Ei s-au alăturat scenariştilor de film şi televiziune care protestează din luna mai.

Nominalizările pentru cele mai înalte distincţii din televiziune au fost anunţate chiar înainte de declanşarea grevei actorilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ceremonie,
amânare,
emmy

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici