Chris Evans a fost desemnat de revista People „cel mai sexy bărbat în viaţă”

Chris Evans, actorul din "Captain America", a fost numit de revista People "cel mai sexy bărbat în viaţă" pentru anul 2022, după ce colegul său de la Marvel, Paul Rudd, a primit acest titlu în 2021.

2630 afișări
Imaginea articolului Chris Evans a fost desemnat de revista People „cel mai sexy bărbat în viaţă”

Chris Evans a fost desemnat de revista People „cel mai sexy bărbat în viaţă”

Evans, care are 41 de ani şi este necăsătorit, a declarat că percepe titlul drept „o formă ciudată de laudă umilă". Cu toate acestea, el a fost nerăbdător să împărtăşească vestea cu cel mai mare fan al său - mama sa.

"Mama mea va fi atât de fericită", a declarat Evans pentru People într-un interviu. "Este mândră de tot ceea ce fac, dar asta este ceva cu care se poate lăuda cu adevărat".

Evans a crescut în popularitate de-a lungul anilor, de la rolul principal într-unul dintre primele sale seriale de televiziune, "Opposite Sex", în 2000, până la interpretarea lui Steve Rogers/Captain America.

În ciuda numeroaselor sale distincţii de la Hollywood, starul din "Gray Man" are aspiraţii în afara actului actoricesc, care includ căsătoria şi paternitatea.

În timp ce Evans încă se obişnuieşte cu noul său titlu, actorul a declarat pentru People că îşi va aminti cu plăcere de această onoare atunci când va deveni "bătrân şi flasc".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
actor,
desemnare,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici