Christina Applegate a fost diagnosticată cu scleroză multiplă: „Drumul continuă”

Actriţa Christina Applegate a dezvăluit că a fost diagnosticată cu scleroză multiplă, transmite BBC.

5133 afișări
Imaginea articolului Christina Applegate a fost diagnosticată cu scleroză multiplă: „Drumul continuă”

Applegate a devenit celebră în adolescenţă datorită rolului Kelly Bundy din serialul American „Married… with Children”. De asemenea, aceasta a câştigat şi un premiu Emmy pentru rolul Amy, sora lui Rachel, din serialul Friends.

„A fost o călătorie ciudată. Dar m-au sprijinit mult oameni pe care îi cunosc, care au şi ei această afecţiune”, a scris actriţa pe Twitter, marţi.

Aceasta a solicitat să i se respecte dreptul la intimidate.

„A fost un drum greu. Dar, după cum ştim cu toţii, drumul continuă. Cu excepţia cazului în care (cineva) încearcă să-l blocheze”, a mai scris Applegate.

Actriţa, în vârstă de 49 de ani, a primit aprecieri pentru rolurile sale din seriale TV precum „Jesse” şi „Samantha Who?”. În plus, rolul său din serialul „Dead to Me” i-a adus o nominalizare la Globul de Aur.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici