Cine este Picnic, trupa rock care trebuia să concerteze la Moscova. Se află pe lista neagră a Ucrainei

Şaman, cântăreţul lui Putin, se oferă să plătească înmormântarea victimelor.

1592 afișări
Imaginea articolului Cine este Picnic, trupa rock care trebuia să concerteze la Moscova. Se află pe lista neagră a Ucrainei

Cine este Picnic, trupa rock care trebuia să concerteze la Moscova. Se află pe lista neagră a Ucrainei

O trupă legendară. Picnic, formaţia care urma să concerteze în teatrul din centrul comercial Crocus din Moscova - unde a avut loc atacul ISIS, s-a născut în urmă cu 46 de ani, la Leningrad.

Provocatoare, transgresivă, muzica lor este un amestec de art rock, rock progresiv şi rock original rusesc. Trupa a ajuns pe lista neagră a Ucrainei pentru un concert în Crimeea, considerând că regiunea face parte din Federaţia Rusă după ocupaţie.

La momentul atacului terorist puteau fi în jur de 6.200 de spectatori la sala de concerte Crocus din Moscova. Biletele pentru concertul Grupului Picnic fuseseră toate vândute, iar capacitatea sălii este de 6200 de locuri.

Solistul trupei, Şkliarski, nu a comentat invazia rusă a Ucrainei, dar a fost implicat în achiziţionarea de echipament militar pentru armata rusă. 

Între timp, Şaman a spus că va plăti pentru înmormântările victimelor şi pentru tratamentul persoanelor care au fost rănite în timpul atacului terorist, după cum a raportat CNN. „Toţi suntem o mare familie. Şi într-o familie nu există durerea altcuiva”, a spus cântăreţul, cunoscut pentru ideile sale naţionaliste, într-un videoclip publicat pe reţeaua de socializare rusă Vkontakte celor peste 600.000 de urmăritori ai săi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici