Claudiu Bleonţ, la 52 de ani: De ziua mea, vreau să spun "La mulţi ani!" vieţii

Claudiu Bleonţ a declarat, pentru MEDIAFAX, că de ziua lui doreşte să spună "La mulţi ani!" vieţii, care i-a făcut cele mai frumoase surprize, actorul precizând că sâmbătă, când împlineşte 52 de ani, va repeta pentru un nou spectacol, regizat de soţia sa, Andra Negulescu, la Slatina.

363 afișări
Imaginea articolului Claudiu Bleonţ, la 52 de ani: De ziua mea, vreau să spun "La mulţi ani!" vieţii

Claudiu Bleonţ (Imagine: Florin Gheorghe/Mediafax Foto)

Claudiu Bleonţ va avea premiera cu noul său spectacol, "Măgura", pe care l-a prezentat ca fiind "o poveste de dragoste oltenească", pe 1 septembrie. Astfel, sâmbătă - de ziua lui - va fi în repetiţii pentru spectacolul care va fi prezentat la Centrul Cultural "Eugen Ionescu" din Slatina.

Totodată, Claudiu Bleonţ a mărturisit că a primit deja cadouri de la apropiaţi, printre daruri numărându-se o călătorie la Muntele Athos şi parfumuri.

Pe lângă rolurile din teatru, Claudiu Bleonţ a jucat în filme precum "Rochia alba de dantelă" (1989), "Flăcări pe comori" (1987), "Pas în doi" (1985), "Dreptate în lanţuri" (1983) şi "Concurs" (1982).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici