Clubul Român de Presă reia acordarea Premiilor pentru creaţie jurnalistică. Vezi categoriile de concurs pentru care se fac înscrieri

Clubul Român de Presă (CRP) reia acordarea Premiilor pentru creaţie jurnalistică şi va conferi în 2011, în urma unei competiţii care începe pe 14 aprilie, un număr de 12 trofee, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX..

76 afișări
Imaginea articolului Clubul Român de Presă reia acordarea Premiilor pentru creaţie jurnalistică. Vezi categoriile de concurs pentru care se fac înscrieri

Clubul Român de Presă reia acordarea Premiilor pentru creaţie jurnalistică. Vezi categoriile de concurs pentru care se fac înscrieri (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Categoriile de concurs pentru care se fac înscrieri sunt: ştire de agenţie, editorial - presă scrisă, reportaj - presă scrisă, anchetă - presă scrisă, emisiune de actualităţi - radio, talk-show - radio, emisiune de actualităţi - TV, talk-show - TV, jurnalism economic - cross-media, jurnalism cultural - cross-media, jurnalism sportiv - cross-media, interviu - cross-media.

Câştigătorii vor fi recompensaţi cu câte o diplomă, un trofeu şi un cec în valoare de 500 de euro.

Înscrierile se fac în perioada 14 aprilie - 14 mai, numele câştigătorilor vor fi anunţate în 30 mai, iar distribuirea premiilor se va face în intervalul 31 mai - 15 iunie.

Regulamentul concursului este disponibil pe site-ul CRP - www.clubulromandepresa.ro.

Clubul Român de Presă (CRP), înfiinţat în 1998, este o asociaţie profesională a companiilor din industria mass-media, ai cărei membri sunt publicaţii naţionale şi locale, posturi de radio şi televiziune, mass-media publice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici