CNA o sprijină financiar pe Dana Deac în lupta împotriva cancerului

Răsvan Popescu, preşedintele Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), le-a cerut, marţi, în şedinţa CNA, membrilor şi angajaţilor Consiliului să fie solidari cu Dana Deac în lupta împotriva cancerului, invitându-i pe cei care doresc să doneze o sumă de bani pentru această cauză.

696 afișări
Imaginea articolului CNA o sprijină financiar pe Dana Deac în lupta împotriva cancerului

CNA o sprijină financiar pe Dana Deac în lupta împotriva cancerului (Imagine: Mediafax Foto)

"Cred că trebuie să fim solidari cu Dana Deac într-un moment de mare încercare pentru ea. Dana Deac s-a dovedit în timp un jurnalist bun şi un om de caracter. Toţi angajaţii care doresc să sprijine această cauză pot dona o sumă de bani, pe care o vom depune în contul bancar deschis", a spus Răsvan Popescu.

Banii strânşi pentru Dana Deac, directorul Departamentului TVR1, vor fi depuşi în contul RO60BACX0000000031173000, deschis la banca Unicredit Ţiriac Bank, sucursala Charles de Gaulle.

Dana Deac a fost diagnosticată cu un cancer la sân, în urmă cu câteva luni. Ulterior, ea a suferit două intervenţii chirurgicale pentru îndepărtarea celulelor canceroase.

Director al Departamentului TVR 1 din ianuarie 2007, Dana Deac lucrează în mass-media din 1990. Este licenţiată în Filosofie la Universitatea Bucureşti şi a urmat numeroase cursuri de perfecţionare în domeniul jurnalismului în Marea Britanie, Statele Unite, Belgia, Polonia, Grecia.

A fost, pe rând, şef de secţie la Programul 3 al radioului public, "Radio în blue jeans", şef secţie "Veniţi cu noi pe programul doi", Departamentul Social al TVR 2, redactor-şef la Tele 7 abc, iar din 1998 a fost producător executiv, producător, reporter şi moderator la Antena 1 şi Antena 3.

Dana Deac este cunoscută pentru producţii TV precum "Prezentul simplu", "Cafeaua cu sare", "Cutia neagră", "60 de minute cu Dana Deac" sau "Reporter Tele 7 abc". A obţinut patru premii APTR şi un premiu al Clubului Român de Presă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici