Concert Ramiro Junger and Smart Jazz Band, în Art Jazz Club

Formaţia de jazz Ramiro Junger and Smart Jazz Band va concerta, în 5 aprilie, la ora 20.30, la Art Jazz Club Bucuresti, evenimentul fiind organizat cu sprijinul Fundaţiei Muzza, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.

215 afișări
Imaginea articolului Concert Ramiro Junger and Smart Jazz Band, în Art Jazz Club

Concert Ramiro Junger and Smart Jazz Band, în Art Jazz Club

Formula îi are în componenţă pe Ramiro Junger (pian), Corneliu Homocianu (contrabas), Ovidiu Nauncef (drums) şi, invitat, Marius Pop (chitara) – Head Liners.

Ramiro Junger a urmat cursurile Liceului de Muzică din Braşov şi a avut primele apariţii pe scena muzicală începând de la vârsta de 16 ani, în cadrul festivalurilor de jazz locale. La 20 de ani, a început să cânte în diferite formule, perioada în care a fost inclus constant în primele patru locuri din topurile pentru cel mai bun claviaturist. În 1987, s-a stabilit în Germania şi s-a reorientat către muzica de suflet, jazz-ul, cântând alături de nume sonore ca Siggi Dawis, Camelo Catania, Hanno Zimmerle, Billy Bontas.

În România a participat, în 2005, la Festivalul de Jazz din Sibiu, iar în 2007, la Festivalul de Blues din Braşov. În urmă cu mai bine de un an, Ramiro Junger s-a restabilit în ţară, moment în care a început să deruleze diferite proiecte de jazz si blues, stilul abordat putând fi încadrat în experimental.

Concertul va include atât compoziţii proprii, cât şi piese de jazz standard.

La Art Jazz Club au susţinut concerte, de-a lungul timpului, artişti precum: Mircea Tiberian, Anca Parghel, Decebal Badilă, Lucian Ban, Harry Tavitian, Johnny Răducanu, Vlaicu Golcea, Tudy Zaharescu, Ravi Coltrane, A.G. Weinberger, Sorin Romanescu, Teodora Enache.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici