Concert tribut al Metallica într-o locaţie neobişnuit de mică pentru trupă

Metallica a anunţat că va susţine un concert tribut pe 6 noiembrie, în onoarea lui Jonny şi Marsha Zazula, fondatorii casei lor de discuri originale, Megaforce Records.

1119 afișări
Imaginea articolului Concert tribut al Metallica într-o locaţie neobişnuit de mică pentru trupă

Concert tribut al Metallica într-o locaţie neobişnuit de mică pentru trupă

Grupul, căruia i se va alătura şi Raven, un coleg de la Megaforce, va interpreta melodii de la începutul carierei lor, datând din 1983 şi '84.

Concertul va avea loc la Seminole Hard Rock Hotel & Casino din Hollywood, Florida, cu o capacitate de 7.000 de locuri - o locaţie neobişnuit de mică pentru trupă.

Familia Zazula, timp de decenii un cuplu influent şi respectat pe scena metal, a decedat la un an distanţă unul de celălalt, în 2021 şi 2022, scrie Variety.

O parte din încasări vor fi donate către MusiCares, divizia non-profit a Academiei de Înregistrări care sprijină bunăstarea comunităţii muzicale. În plus, fundaţia All Within My Hands a trupei Metallica va sprijini din nou Feeding South Florida cu o donaţie în urma spectacolului.

Biletele pentru spectacol se pun în vânzare vineri, 30 septembrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici