Conflict la CNA: Membrii CNA Dorina Rusu şi Valentin Jucan solicită demisia preşedintelui Laura Georgescu

Apelul Dorinei Rusu:”În contextul ordonanţei date azi noapte de Guvern, e total nepotrivit ca dânsa, care este acuzată de abuz în serviciu, să conducă această şedinţă, ca atare i-am solicitat să nu o facă. Consider că dânsa ar trebui să plece din fruntea CNA.”

368 afișări
Imaginea articolului Conflict la CNA: Membrii CNA Dorina Rusu şi Valentin Jucan solicită demisia preşedintelui Laura Georgescu

Conflict la CNA: Membrii CNA Rusu şi Jucan solicită demisia preşedintelui Laura Georgescu (Imagine: Ovidiu Micsik / Mediafax Arhiva Foto)

În cadrul şedinţei din 1 februarie a Consiliului Naţional al Audiovizualului, condusă de Laura georgescu, atât Dorina Rusu cât şi un alt membru al CNA, Valentin Jucan, au cerut demisia preşedintelui CNA, Laura Georgescu. Valentin Jucan a fost mai radical: a propus tuturor colegilor din CNA să demisioneze.

"Suntem pe mâna Laurei Georgescu, persoană urmărită penal care văd că a şi prins aripi de azi noapte, de când au intrat în vigoare noile ordonanţe, ea beneficiind în parte în cadrul procesului de acele ordonanţe. (...) CNA nu mai are nicio şansă să funcţioneze, eu le-am şi propus, de altfel, membrilor Consiliului să demisionăm cu toţii şi să lăsăm Parlamentul împreună cu societatea civilă, cine mai doreşte, să dezbată şi să numească nişte noi membri ai Consiliului. Evident că nici acest lucru nu s-a dorit", a menţionat Jucan.

"Nu am temei legal să supun la vot propunerea care s-a făcut, (...) nu există temei legal, când au temei legal le pun la vot solicitările", a declarat Laura Georgescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici