Contractul lui Jay Leno ca prezentator al "The Tonight Show", prelungit şi după anul 2014

Contractul lui Jay Leno, prezentatorul emisiunii "The Tonight Show", difuzată de televiziunea americană NBC, a fost prelungit dincolo de anul 2014, au anunţat mai mulţi participanţi la conferinţa anuală organizată de Television Critics Association.

165 afișări
Imaginea articolului Contractul lui Jay Leno ca prezentator al "The Tonight Show", prelungit şi după anul 2014

Jay Leno (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Mai mulţi participanţi la această conferinţă l-au citat duminică pe Bob Greenblatt, directorul NBC Entertainment, potrivit huffingtonpost.com.

Primul care a dezvăluit această informaţie a fost criticul de televiziune Jim Halterman, prin intermediul unui mesaj postat pe Twitter.

"Contractul lui Jay Leno tocmai a fost prelungit. Nu există discuţii serioase despre vreun plan de succesiune atunci când el se va retrage", a spus Halterman.

Nu se ştie încă pentru ce perioadă a fost prelungit contractul lui Jay Leno.

Potrivit unor zvonuri apărute în decembrie, postul NBC ar fi explorat, în secret, opţiunea de a-l instala în calitate de prezentator al emisiunii "The Tonight Show" pe Jimmy Fallon, după ce contractul lui Jay Leno, în prezent în vârstă de 62 de ani, urma să expire în 2014. Bob Greenblatt, directorul NBC Entertainment, a negat însă acele informaţii.

Jay Leno Leno prezintă emisiunea "The Tonight Show" din 1992, când l-a înlocuit pe Johnny Carson. El a părăsit pentru scurt timp emisiunea în 2009, pentru un show în prime time la acelaşi post, fiind înlocuit cu Conan O'Brien. Însă audienţele scăzute înregistrate de acesta i-au determinat pe cei de la NBC să mute noua emisiune a lui Leno în intervalul original al acestuia, 23.35, şi pe cea a lui O'Brien, după miezul nopţii.

După o aprigă dispută, O'Brien şi-a dat demisia, primind despăgubiri de 33 de milioane de dolari, iar Leno s-a reîntors ca gazdă a "The Tonight Show" în martie 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici