Controverse după primul spectacol live din ultimii cinci ani al lui Beyoncé

Beyoncé a revenit pe scenă pentru primul ei spectacol live din ultimii cinci ani. Concertul a avut loc la Dubai şi a stârnit controverse, potrivit BBC.

688 afișări
Imaginea articolului Controverse după primul spectacol live din ultimii cinci ani al lui Beyoncé

Controverse după primul spectacol live din ultimii cinci ani al lui Beyoncé

Megastarul american a fost capul de afiş al concertului privat organizat în Dubai pentru a marca deschiderea hotelului de lux Atlantis The Royal.

Deşi utilizarea telefoanelor a fost interzisă, numeroase imagini au ajuns pe internet. Mulţi fani au fost încântaţi să vadă revenirea pe scenă a lui Queen B, dar alţii nu au fost fericiţi, deoarece Dubaiul are legi stricte împotriva relaţiilor între persoane de acelaşi sex.

Renaissance, cel mai recent album al cântăreţei, „onorează cultura” minorităţilor sexuale din comunitatea LGBT a populaţiei de culoare.

Acesta aduce un omagiu muzicii de dans care a apărut în comunitatea gay şi face referire la sălile de bal folosite de travestiţii din anii 1800 din Harlem, New York.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
dubai,
beyoncé,
concert

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici