Conturile de Twitter ale unor programe ale reţelei de televiziune CBS au fost piratate

Conturile de Twitter ale programelor "60 Minutes" şi "48 Hours" difuzate de reţeaua de televiziune CBS au fost piratate, sâmbătă, au anunţat oficialii companiei de media americane.

83 afișări
Imaginea articolului Conturile de Twitter ale unor programe ale reţelei de televiziune CBS au fost piratate

Conturile de Twitter ale unor programe ale reţelei de televiziune CBS au fost piratate

Conturile @60Minutes şi @48Hours de pe reţeaua de microblogging au fost piratate în prima parte a zilei de sâmbătă. "Colaborăm cu reprezentanţii Twitter pentru a remedia situaţia", au anunţat reprezentanţii CBS News, informează huffingtonpost.com.

Pe de altă parte, un al treilea cont al CBS - @CBSDenver - ar fi fost piratat de hackeri, potrivit informaţiilor postate pe mai multe bloguri.

Unul dintre mesajele false postate de hackeri pe conturile de Twitter ale CBS, inclusiv pe @48Hours, a fost următorul: "Generalul Martin Dempsey (şeful Statului Major al forţelor armate, n.r.) a cerut arestarea lui Obama (preşedintele SUA Barack Obama, n.r.) invocând noile legi antiterorism".

Mesajele false au fost înlăturate în a doua parte a zilei de sâmbătă.

CBS News este divizia de ştiri a reţelei de televiziune şi radio americane CBS, deţinută de compania CBS Broadcasting Inc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici